Sikat cuci mobil Roda Panjang Bulu Lembut Roda mobil & mesin & sikat cuci ban Sikat Pembersih

Katrangan singkat:

Nama Produk: Sikat Cuci Mobil Roda Panjang

Tipe: sikat
Bahan: PP + PE
Panggonan Asal: Sichuan, China
Jeneng merek: Tranrich
Warna: Red
Dianggo: Car Cleaning
Ukuran: 45cm
Bobot: 0,2 kg

Detail Produk

Tag produk

RIM RODA RIM SEDERHANA LAN MUDAH: Siji ember banyu lan deterjen nganggo sikat roda mobil, gampang lan gampang kanggo ngresiki pelek rodha.
MEMBERSIHKAN NOOKS LAN KESEHATAN: Sikat pelek sing cukup dawa lan fleksibel sampurna kanggo ngresiki antarane spokes rodha, ing jero rodha lan wilayah liyane sing angel digayuh.
BRISTLES LEMBUT lan Awet: sikat rinci bristles awet lan alus sing dirancang kanggo detailer otomotif profesional lan penggemar perawatan mobil, bebas goresan, aman kanggo pelek rodha.
PENGGUNAAN MULTI: Mobil, truk, sepedha motor, sepedha, prau, roda, pelek, spokes, grill, ruang mesin, tip knalpot, bumper, ventilasi, lan liya-liyane.Lan sikat uga bisa ngresiki barang-barang ing omah, kayata selang ventilasi, sink lan liya-liyane.Tips Anget: Mangga gunakake sisih sikat kanggo ngresiki setir mobil, aja nganggo sisih ndhuwur sikat kanggo ngresiki.

4 5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    njaluk kontak

    Yen sampeyan butuh produk, tulisake pitakon, kita bakal mangsuli sanalika bisa.