Diamond Saw Blade Panas Ditekan X Rim Turbo Mesh kanggo Cutting Tile Porcelain Keramik

Katrangan singkat:

Pelek Turbo-Mesh nyedhiyakake finish sing apik banget ing porselen, marmer, lan ubin keramik.Desain rim Mesh ngidini kurang gesekan lan sawur panas sing luwih efisien.


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Desain gedhe- Pelek Turbo-Mesh nyedhiyakake potongan sing apik banget ing porselen, marmer, lan ubin keramik.Desain rim Mesh ngidini kurang gesekan lan sawur panas sing luwih efisien.

Kualitas apik- Pelek Turbo-Mesh nyedhiyakake potongan sing apik banget ing porselen, marmer, lan ubin keramik.Desain rim Mesh ngidini kurang gesekan lan sawur panas sing luwih efisien.Matriks berlian Kinerja Tinggi nyedhiyakake umur dawa lan mbusak materi sing luwih apik.

Aplikasi– TRANRICHdiamond saw bladedirancang kanggo nglereni banget Gamelan saka beton, marmer, granit, porselen, kothak, bata, watu, etc. Bisa digunakake nglereni garing utawa udan, mathuk paling saws kothak lan gilingan amba tangan-dianakaké.Iku mirah beciksaw bladekanggo industri, construction utawa DIY krasan.

Bahan- digawe karo berlian super abrasive, dibandhingake karo lading normal, TRANRICHsaw bladedigawe saka mirah super abrasive, kang bisa dijamin kanggo ngirim kombinasi luwih saka kacepetan nglereni lan urip.

Ukuran- TRANRICH bisa nyedhiyani ukuran biasa 4-14 inci (100-350mm) agul-agul saw.Kejabi, ukuran wiyar liyane bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.
Ultra-tipis - Kanggo nglereni cepet lan kurang sampah.Pisau turbo sing dikuatake ultra-tipis iki minangka cakram pemotong paling cepet kanggo bahan atos.
Awet: Matriks berlian Kinerja Tinggi nyedhiyakake umur dawa lan mbusak materi sing luwih apik.

TRANRICH kanthi setya nyedhiyakake stasiun "siji-mandeg" sing trep kanggo nemokake alat abrasif sing tepat kanggo nambah produktivitas lan nambah bathi.Tujuan kita yaiku kanggo menehi kontribusi kanggo sukses para pelanggan kanthi mbantu supaya bisa luwih apik kanthi safety.Produk kita dikenal kanthi kinerja lan kualitas sing ora kompromi.Adhering kanggo prinsip bisnis keuntungan bebarengan, kita wis reputasi dipercaya antarane kita pelanggan amarga saka layanan profesional, produk kualitas lan prices competitive.We warmly welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    njaluk kontak

    Yen sampeyan butuh produk, tulisake pitakon, kita bakal mangsuli sanalika bisa.